cinta cintun hara :)

Tuesday, 30 March 2010

nuhara


hah..xthu nk gambarkn mcm mane perasaan aku hancur,berkecai,sakit hanya ALLAH yg thu mungkin de hikmah ape yg jdi..enthlah xboleh nk pikr klu ikut hati nk lari dari semua mslh yg dtg enth xthu nk kate mcm mane hilg kate2 aku lemah segala bdn hilg semua kekuatn xthulah...hanya ALLAH saje aku berserah skrg ape yg terjadi nie membuat aku belajar jgn terlalu mgharap dgn ape yg kite impikan aku jdi tkt dgn ape dah terjadi aku hilg bertimbgan...hilg semangat...tapi hidup kena teruskan mungkin aku akn jumpa lelaki yg lebih baik hehehe...take 2 time utk lupkn die...hah nak nangis pun xguna cukuplah semlm aku nangis kan so mls mahu pikir dah..ape yg terjdi aku berserah jer...sekali hati aku terluka bkn mudah untuk aku merawatnye mungkin ambik msa aku pun xthu smpi bila...sekali die dah buang aku tidak semudah aku nk menerima aku sgt terluka...(pada kamu sy doakn awk bhgia dgn ape yg terjadi semlm sy xmrh cuma terkilan kecewa semualh tapi yelhkn itu keptsn awk sape sy nk halang...by de way sy nk ucap terima kasih walau pun sekejap sy rase bhgia itu tapi sy btl2 bhgia dgn awk thks 4 everthing..)"ya ALLAH tabahknlah hati umat mu ini kuatlah imanku ya ALLAH hanya kau aku mencurah segala ape yg aku rase...berilah aku petunjukmu ya ALLAH walaupun berat untuk aku nak mghadapinye bantuLh aku ya ALLAH berilah aku kekutan untuk aku melawan semua dugaan yg kau beri pada aku,aku hanya insan biasa ya ALLAH...ya ALLAH kau yg tiupkan rase sayang aku padanye aku mohon ya ALLAH kau hapuskanlah kasih syg aku pada umatmu itu ya ALLAH..."









sekarang aku rase

nak nangis

nak mkn (tapi xlapar sbb dari smlm xmkn)

aku rase nk tido nak lupakn semua ape yg terjadi

aku rase nk call die(tapi dah janji)


aku rase nk jadi nurul hafizah yg dulu


aku rase nk kuar rumah jln2 mcm semlm


aku rase nk lupakn die/....


aku rase aku bunuh die sbb die buat aku camni


aku rase aku nak peluk cium mak aku...


-END-

2 comments:

Anonymous said...

bykkn la berdoa yer wk..
sbo jela..
kta ni cume manusia biase..
xlri dr kesilapan rite??
mgkn 1 hari nti awk akn jmper yg terbaik tok awk k..
xmaw la dpk2 kn bnde yg lps..
sy pon ngh melalui pe yg awk rse skunk..
sdy2 mmg sdh..
nk wt cmnerkn..
mngkin itu sume dh takdir kiter..
redha jela..

nUrUl HaFIzaH RAmLI said...

thks dear

terlebih top :P