cinta cintun hara :)

Friday, 22 October 2010

hati sy dah DIKUBURKN

Now I want to bury my liver.

Please buy the tombstone for him.

anyone want my wounded heart now please

Because right now my heart is really no sense to my heart already DEAD!

New Buried

You all do not wake my heart yeah

I want him to die for you

I love my heart, I do not want to hurt her again at.

yeah please you all ..

I know when the liver injury there is no blood coming out

but I can feel my heart is really serious


I do not want to go to hospital my heart, because I know

blues want to heal my heart

Because silk is very soft, kind heart.

yaeh help my friends want to bear the pain could no longer ...

Why my heart is hard to want to heal?

I want my heart remains strong but gentle kind heart worm

I was at when will my heart, bury my heart at my

I was at the gravestone of her please do another SPIRIT

I want him dead for ever .....


PLEASE NOTE OFF MY HEART!

Tuesday, 19 October 2010

whatever

if someone talk bad behind me
i just wanted to be silent.
why?not to be lose but his nothing make me mad!
because i know human like that its stupid think his doing
but sometime i lose my control!! them too much talking about
me..  so hart want to be strong lady i have limit..
i pray to GOD to saw them the truly rule his can follow.

i done

Monday, 18 October 2010

always me

who care? i always me rite?
i dont care what anybody saying about me?
why?becoz i know no body know who's me.
pep's ..... dont u know what the meaning of
'honest n true..?what kind of this?
just forget the past and go on day by day
YAP ima not good enuf
 i do not to be good person
but i want to try like good person
easy to judge somone rite?
whatever just  ignore!
 i hear that the ugly voice ... argh.! getting annoying
but waht can i say...
just said  If your somebody, mess up, you take it in
Don't let no body come between you you just stay with it
And hold on and be strong
And Hold on yeah that was i said.

 


Saturday, 16 October 2010

sy xperlukan kamu yer! harp maklum

sy xperlukan kamu untuk menceriakn idup sy
thu nape?
sbb sy mempunyai family yg mampu buat sy tersenyum.
sy xperlukan kamu untuk mgubtikan luka di hati sy
thu kenapa?
sbb sy mampu bgn dgn kaki sy sendiri!
sy xperlukan kamu untuk mendampingi sy
thu kenapa?
sbb sy mampu perg kemane2 tanpa peneman.
sy xperlukan kamu untuk bersembang
thu kenapa?
sy mempunyai org yg mampu mendgr seloteh sy!
so jgn kate sy seorg lemah
pda sy org lemah patut 
MATI kerana die tidak layak duduk dibumi yg indah nie
ciptaan yg maha pencipta.
dtglah berjuta2 masalh pun

insyaallah sy masih mampu berthn
sbb  hati sy mati untuk memintas mslh kerana sy
thu berapa byk ujian diberi pada sy DIA sentiasa
ada disisi sy. hati sy untuk terluka

harap maklum HATI sy mati sekrg
ape2 yg korg buat kat sy
sy hanya mampu memandang dan melihat 
kerana perasaan sy BEKU!

terima kasih wahai manusia kerana 
kemu telah berjaya melenyapkan 
nurul hafizah ramli 
dimuka bumi nie
kmu xkn jumpa lagi nuhara yg penh
kmu kenal dulu...
hanya tinggal kenagan untuk itu semua.

Friday, 15 October 2010

sy bgitahu yer!

sy bgithu yer! 
sy bukan seorg yg muka tembok yer!
sy hormat awk jadi kawn sy 
awk kenal sy cara baik dan sekiranye awk xnk kwn gan sy
sila bgithu jgn HINA sy mcm nie jgn buat sy 
xde perasaan yer sy bukan boneka awk
sy mempunyai perasaan yg dianugerahkn oleh maha pencipta
awk sebgi manusia tiada hak nak menjahanamkan 
perasaan sy!siapa awk??
ape martabat awk smpi nak lunyai2 perasaan sy??
bgskan sgt ke awk tue??
awk thu sy kecewa sgt2
 kenapa???
sbb awk KAWAN SY!
sy xpenh anggap awk lebih dari kwn..
hanya kawan!
dan jgn salh faham yer sy
xPERNAH JATUH CINTA DGN AWK!
awk kwn sy...sy percaya awk
but awk btl2 buat sy benci2 segala2 ttg awk...

if you read my blog dont you dare try to contex me again
you not my friend anymore i never ever
forget what u did to me
one more think i know 
that people like you are never ever know meaning about friendship!
YOU NOT MYDAIRY ANYMORE!
 

Tuesday, 12 October 2010

sy malu yaw

sy malu sgt hari nie adeh
sy pun xtaw mahu letak muka dimana.
yeah time to go back home.
masa drive moto sy xtaw ape silap sy
masa di trafit light ok lagi tapi bila 
 trafit light bertukar hijau
moto sy mati adoi gilakn?
malu siot tapi sy bernasip baik kereta belakng xhon
hihihi.....dgn sepantas kudanye sy
terus mhidupkan moto sy
dan pecut sepecutnye!
malu punya pasal hehehhehe....
>.<  

family sy!(sape kate anak bongsu manja?)


yeah mereka family sy yg tercinta syg mereka ok!
sy ade 7 org adek beradek rmikan kan kan kan?
yg sulung name die sharizam (45 thn) ke2 shuhairi (45thn)
hah mereka kembar! tuekan hehehhehe..
perangai mereka yg petama nie BELAGAK ok! 
sy agak rapt dgn yg pertama nie taw!
die syg sy kot hehehhehe..tapikan die penh lambung sy
smpi BUMBUNG! TGGI TUE MSA TUE UMUR SY 5THN!
GILAKN!die xsambut sy pun xthu sbb ape dan sy jatuh kat ats
kerusi PECAH kerusi tue!
nsip umur sy panjang!hah kenagn yg st xleh lupa! (azab gila jdi ank bongsu!)
ok abg ke2 sy hah die nie mmg baik!
xBELAGAK mcm abg sy yg sulung die pendiam
xKEDEKUT sy xrapt dgn die tapi bila dah rapt xmau renggang plak.
kenangan sy xleh lupa ttg die bila die CUBIT sy msa tue
sy merajuk xmau kuar bilik!
then abg sy terpaksa PANJAT rumah 
sbb nak msuk bilik sy dan die CUBIT sy.
sakit taw!( buli lagi >.<)
ok abg sy no3 name die ROBEL umur die 41 thn unit sikit name die
perangai die xpenah nak kalah asyik nak MENANG jer 
tapi sy pling rapt dgn die nie!
ape sy nak die akn sediakn best taw!
hahahhahahaha kenagn sy xpenh lupa
sy kena marh dgn die huhuhu(buli lagi >,<)
tapi stulah perangai die yg buat sy suka mrh kejap jer xlame pun!
no4 abg sy juga name kamaruzaman(umur tidak dpt dikesan) die baik tapi ade
 benda yg buat org pdg die JAHAT 
(xleh bgtaw terlalu rahsia)
kenagn sy xpenh lupa gan die DIE XPENH BULI SY 
hehehhehe die terlalu manjakn sy best kan kan kan/
tapi skrg xmungkin dpt rase benda tue lagi emmmmm....

yg no5 nie name die haniza kakak sy umur die 35thn 
hohoho sy sgt syg die nie taw taw taw!byk sgt
xthu nak cite ape ttg die! kengan sy xpenh lupa 
die penh iron peha sy! smpi skrg tggl parul bentuk IRON ok!
tgk berape azab ank bongsu (buli lagi)

akk sy yg no6 name die ida noraini umur 23 thn ohh
best taw die nie sbb beday die sama dgn mak sy!
kengan sy xpenh lupa kena 'fitnah' dgn die 
die buat kipas patah tapi bila mak sy blik die kate sy buat
sy kena PUKUL DGN ROTAN mak yg berharga rm1.60
sakit ohhhh!!!!!! (buli lagi)
ok ok ok dan sekarg sylah nurul hafizah umur 20 thnbudk GEMUk!:)

sy gemuk taw sy xkurus so jgn ngorat sy xcaya?
nnt sy posy gmbr sy! :)
tgk bertapa seronak menjadi ank pling bongsu 
disygi oleh keluarga bhahahahaha..(syg sgt!)
setiap ape yg jadi meninggal kan kenangn pada hidup sy
xmungkin sy lupakn ape2 pun sy syg mereka.
 GEMUK kan so percaya sy mmg gemuk.
^_^


Sunday, 10 October 2010

happy beday mother n sister

10.10.10
happy beday mak!
happy beday ida!
i love u all!!
sorry thn nie nurul xsempat nak sediakn kek untuk mak
maaf sgt2 xsempat dgn mslh yg nurl hadapi
nurul xboleh nak beri hadiah ape2 kat
mak maaf ye mak!!! :( bulan depan nurul
belikan mak hadiah taw!!! tggu taw!
ida happy beday yaw tua dah kakak sy sorg nie
23 thn dah umur die bila mau kawin?
kikiki~~~ 

happy beday sayang!
semoga kite menjadi family yg bhgia.
semoga ALLAH tunjuk jln yg benar pada keluarga kite
amin!!!

perasaan

pecaya ataw tidak kadng2 hati memainkan peranan dlm hidup kite
mcm sekrg hati sy memainkan peranan meyukai sesorg.
tapi enthlah sy pun mls nak ckp sy dgn die kwn ataw lebih dari tue.
kdg2 sy terfikir ape kelebihan sy ade smpi sy diberi
ujian maha hebat sakitnye.sy tidaklah 
sekuat mane tapi sy mahu bertahn dgn ujian yg DIA berikan pda sy.
sy xkate sy hebat tapi seandainye DIA bgi sy kekuatn untuk 
bertahn insyaallah akn sy cuba untuk menjadi 'hebat'
dimata umum sy adelah seorg yg sempurna
mampu meberi senyuman mampu gelak ketawa
tapi bila sy berfikir tentang ape yg melanda kat sy
sy sgt sedih kdg2 sy terpikir kenapa sy yg terpilih untuk menjalani hidup 
seperti nie.kdg2 sy diperlakukan mcm 1 boneka.
mungkin sy boneka pada mereka. yup sy perlu bertahnkan.
sy terpaksa berkorban untuk mereka kerana pda sy mereka penting
tapi sy terkorban adil x??xkn tapi ape mampu sy buat 
sykan BONEKA.

AWAK
sy nak bermadah sy xpandai,sy nak berckpi
sy xberani,sy nak menulis sy kaku.
ap ptt sy buat??

SIKAP manusia kdg2 pelik
kdg2 lancang kdg2 jht
kdg2 baik..adekn manusia mcm nie??
sy xthulh mcm2 jenis manusia sy dah jumpa 
ade baik dan jga sebaliknye.sy suka melihat
tapi sy xmau bermusuh but I CANT FORGET AND I CAN FORGIVE
pda mereka yg telah membuat sy  sakit hati 
nak kate sy kejam?
sy bukan kejam tapi sy insan biasa yg mempunyai hati 
kdg2 sy pun gagal mgawal kemrhan sy tapi
alhamdulillah sy masih mampu thn tomahan org
pda sy sbb ape?sbb sy thu sy xslh
dan sy thu ape sy buat.
sy hanya mampu berkate 
suatu hari nnt akn sy MAAFKAN mereka nie
tapi bukan sekrg sbb hati sy masih keras.
^_^

Sunday, 3 October 2010

event die convention centre

the best event yg penh sy pergi
starts dlm kul 7 hingga kul 11
selepas kul 11 ade party wow
sempoi btl DATO AZLAN nyayi 
suara die best gile rase mcm
ade dekat clubing hahaha
tapi xlah cuma cara pemasangan spotlight
tue yg menjadi tempat tue gempak
tapi ape2 pun mmg gempak
blik agak lewatlah dlm kul 3 a.m peng
pastue plak kul 3 a.m
drive plak blik umah
jgn terkejutlah bila nmpk sy dgn pki
BAJU KURUNG dlm kul 3 PAGI
drive MOTOSIKAL!
HAHAHAHA mmg pgalamn yg
best r hehhehe rmi plak yg uhsa sy
kiki mesti diorg pelik kan kan kan..
sy sendiri pun pelik niekan plak org luar hehehhe
tapi bak kate membe sy bedal je bang!

cik jumi dan sy!

ckp2 huhuhu takut ohh...

meh kite ckp2 pasal bomoh
dgr pun dh takutkan adeh bukan nak mgumpatkan
t api bila dh guna benda alh nie mcm seramkan?
nie xlah org xcukup matangkan 
bomohkan suami sbb laki xlari.
ilmu pekasih helo sekrg nie nak jga laki
xpyhlah nk guna benda alah nie zamn moden pun
org caya lagi ke benda2 nie tlglah buka mata tue luas2 
pikir dlm2 nak buat benda nie 
biasalh budak2kan umur bru 18 tapi dh kawin.
muka baik punya elok tapi mmg xsangkalh
budak nie mcm nie punya perangai
mmg xsangka sgt2 bertudung litup pap2 
rambut merah sana merah nie.
pki pewarna kuku woi klh wei
org yg xpki tudung apekah itu?
yg sy heran sgt tue rmi plak obeses gile r 
kat minah nie adoi 
takut ohhh yelh.
bukan nak fitnahkan tapi dh ade bukti 
yg kukuh yelh sape xcayakan 
klu abg ipar sendiri yg bgithu
mhu mata sy xterbeliak!
elok2 nak tido semlm pap 
dpt msg mcm tue wei 
seram gile bca!
meh sy kasi bgi tgk bukti

skg dh taw kan mulut die cmane...
kurang ajar btol ayt die kn.. nampak je baik, tapi dalaman kotor !!
tgk cmne dia mengumpat orang, kite sendiri pon boleh terkejut! kalau mcmni, mmg serious i x aggap dia adek ipar i, MEMALUKAN I JE !!! ade ke patut ckp orang mcmni.. suka hati orang la nak guna camera ape pon.. camera hp ke, kodak ke.. guna duit dia ke? daripada dia tu.. STOK KUAT MENGEDIT GAMBAR JE ! pandai cakap orang, tapi dri sendiri yg lebih. x phm betol i dgn orang mcni.. hurmmmm

Zulhelmy Khalid September 30 at 10:37pm Report
EDY MMG OKAY ! cuma bini dia je tu yg x okay! kira dia patut bersyukur dapat edy tu.. kalau x, dia x de ape pon.. edy tu jaga dia sebelum dia kahwin lagi. i pon x tau kenapa dia dah melampau2 sgt hina orang mcm diri dia tu PERFECT ! Cepat lupa diri di mana asal usulnya.
Abg ngan kakak dia jauh lebih bagus dari dia. dia tu je x tau kenapa dilahirkan mcmni.. i ngan abang dia close, selalu lepak sama, abg dia baik, okay. abg dia tu x suka amek tau hal orang mcm dia. kalau nak amek tau hal orang, silakan.. tapi jgn sampai nk tokok tambah cite yg bukan2 sampai bole buat orang jadi gado.. haizzz peningggg!!!
Zulhelmy Khalid September 30 at 8:19pm Report
Haha..lwak gle si org kg 2.. Ngata org n0.1 klu u nk taw org ktak bwah tmpurung mcm 2 lah.. Mak die dgn die kuat sgt main b0m0h. Sbb die jgak I dgn ady gad0 taw die lah pnyebab kami adk brakdk gad0 btu api pnye btina. Nama jew b'tdung tp rmbt b'c0l0ur kuku pn di c0l0ur nye jgak.. Len kali die nk ckp org crmin diri 2 dlu. 1 t.intan knal mlut die cmane. Ank ngn mak sme jew.. Dh byk kali kne maki ngn suami sndri pn xserik2 lg. Prangai xubah2 mkcik I smua fuck die.. Di0rg ckp mlut mcm sial sbjik mcm b0nt0t ayam klu u dgr s0re ngada2 die pn nyampah rse nk kasi pnampar jew skit2 hal ngadu.. Dh le ske wat cite n t0k0k tmbh cte psal hal org. Diri sndri xnk urus! Ngata org jew lbh.. Fmily I xske die sbb ske pcah blah hbgn org n pcah blah adk bradk i! Fuck pp bsar tsukusyit!!

Zulhelmy Khalid September 30 at 8:38pm Report
Hdup die pn ape yg mju? Jgn prasan ye klu die xkawen ngn ady die ttap stay kt p0nd0k usang die 2. Tumpang snang sbb msuk dlm fmily I dh nk berlagak..wakakaka she's n0thing ok!! U sndri pn leh pk mane buruk.. Tgk cmane die canang hal org sne sni. Jgn nanti nama u plak die canang sne sni sudah.. Die klu xpuas aty ngn org die ngn mak die g jupe b0m0h. S0 hti2 lah ye.. Cyap kasi adk I ilmu pengasih tu tk0t laki lari..haha lwak t0l..klu kaya sgt pasal pew xnk stay kt p0nd0k usang die 2? Knape t'hegeh2 nk stay umah fmily i?? Xmlu kew dh le I nyampah tiap kali nampk die ada kt umah i. Taw lah umah fmily I selesa smua ada.. Umah die srba kkurangan.. Pas2 nk bajet diri 2 bg0s la k0n0n.. Dh mju k0n0n ntah ape yg die rse diri die mju I pn xtaw.. Xpyah la tumpang snang atas usaha org!
Zulhelmy Khalid September 30 at 8:51pm Report
Haha..u tgk lah style die 2 mcm bdut k0t xkn u nk tru k0t. Bju pn wrna wrni b'lapis2 mcm dduk kt l0nd0n plak..haha yess die ngn mak die slalu g jupe b0m0h.. Dlu die sndri pnah cte pd nurul yg die ngn mak die slalu g jupe b0m0h nk buang bnda xel0k.. Yg I plik apsal byk sgt org skt aty kt die ngn mak die.. Org xkn wat mcm 2 tnpa sbb kn s0 ble pk blk mmg pdan lah pn sbb mlut lah org rmai xpuas aty ngn die n mak die.. Die kasi ady Ilmu pengasih. Mse I kt kg nenek I ada jupe ustaz utk scan ada ape2 bnda x el0k tak dkt dlm bdan I dgn ady. Ble check Name I 0 xdew pape tp ady dlm bdn die ada kne ilmu pngasih sape lg yg kasi klu bkn bini die kn. Dlu kami adk bradk ckup rapat xpnah renggang tp sjak kdatangan pp bsar 2 dlm fmily I sume nye retak pcah blah. I dgn ady pn dh xpnah tgur sapa lg! Truk xtruk lah ilmu pp bsar 2.
 
nielah perangai budak korg banga2 sgt2 tue!!!!
suck gile perangai!
manusia mcm nie manusia 
mcm nie pun ade juga...
mcm2 hal2.
bye ~.~ 

terlebih top :P