cinta cintun hara :)

Sunday, 3 October 2010

ckp2 huhuhu takut ohh...

meh kite ckp2 pasal bomoh
dgr pun dh takutkan adeh bukan nak mgumpatkan
t api bila dh guna benda alh nie mcm seramkan?
nie xlah org xcukup matangkan 
bomohkan suami sbb laki xlari.
ilmu pekasih helo sekrg nie nak jga laki
xpyhlah nk guna benda alah nie zamn moden pun
org caya lagi ke benda2 nie tlglah buka mata tue luas2 
pikir dlm2 nak buat benda nie 
biasalh budak2kan umur bru 18 tapi dh kawin.
muka baik punya elok tapi mmg xsangkalh
budak nie mcm nie punya perangai
mmg xsangka sgt2 bertudung litup pap2 
rambut merah sana merah nie.
pki pewarna kuku woi klh wei
org yg xpki tudung apekah itu?
yg sy heran sgt tue rmi plak obeses gile r 
kat minah nie adoi 
takut ohhh yelh.
bukan nak fitnahkan tapi dh ade bukti 
yg kukuh yelh sape xcayakan 
klu abg ipar sendiri yg bgithu
mhu mata sy xterbeliak!
elok2 nak tido semlm pap 
dpt msg mcm tue wei 
seram gile bca!
meh sy kasi bgi tgk bukti

skg dh taw kan mulut die cmane...
kurang ajar btol ayt die kn.. nampak je baik, tapi dalaman kotor !!
tgk cmne dia mengumpat orang, kite sendiri pon boleh terkejut! kalau mcmni, mmg serious i x aggap dia adek ipar i, MEMALUKAN I JE !!! ade ke patut ckp orang mcmni.. suka hati orang la nak guna camera ape pon.. camera hp ke, kodak ke.. guna duit dia ke? daripada dia tu.. STOK KUAT MENGEDIT GAMBAR JE ! pandai cakap orang, tapi dri sendiri yg lebih. x phm betol i dgn orang mcni.. hurmmmm

Zulhelmy Khalid September 30 at 10:37pm Report
EDY MMG OKAY ! cuma bini dia je tu yg x okay! kira dia patut bersyukur dapat edy tu.. kalau x, dia x de ape pon.. edy tu jaga dia sebelum dia kahwin lagi. i pon x tau kenapa dia dah melampau2 sgt hina orang mcm diri dia tu PERFECT ! Cepat lupa diri di mana asal usulnya.
Abg ngan kakak dia jauh lebih bagus dari dia. dia tu je x tau kenapa dilahirkan mcmni.. i ngan abang dia close, selalu lepak sama, abg dia baik, okay. abg dia tu x suka amek tau hal orang mcm dia. kalau nak amek tau hal orang, silakan.. tapi jgn sampai nk tokok tambah cite yg bukan2 sampai bole buat orang jadi gado.. haizzz peningggg!!!
Zulhelmy Khalid September 30 at 8:19pm Report
Haha..lwak gle si org kg 2.. Ngata org n0.1 klu u nk taw org ktak bwah tmpurung mcm 2 lah.. Mak die dgn die kuat sgt main b0m0h. Sbb die jgak I dgn ady gad0 taw die lah pnyebab kami adk brakdk gad0 btu api pnye btina. Nama jew b'tdung tp rmbt b'c0l0ur kuku pn di c0l0ur nye jgak.. Len kali die nk ckp org crmin diri 2 dlu. 1 t.intan knal mlut die cmane. Ank ngn mak sme jew.. Dh byk kali kne maki ngn suami sndri pn xserik2 lg. Prangai xubah2 mkcik I smua fuck die.. Di0rg ckp mlut mcm sial sbjik mcm b0nt0t ayam klu u dgr s0re ngada2 die pn nyampah rse nk kasi pnampar jew skit2 hal ngadu.. Dh le ske wat cite n t0k0k tmbh cte psal hal org. Diri sndri xnk urus! Ngata org jew lbh.. Fmily I xske die sbb ske pcah blah hbgn org n pcah blah adk bradk i! Fuck pp bsar tsukusyit!!

Zulhelmy Khalid September 30 at 8:38pm Report
Hdup die pn ape yg mju? Jgn prasan ye klu die xkawen ngn ady die ttap stay kt p0nd0k usang die 2. Tumpang snang sbb msuk dlm fmily I dh nk berlagak..wakakaka she's n0thing ok!! U sndri pn leh pk mane buruk.. Tgk cmane die canang hal org sne sni. Jgn nanti nama u plak die canang sne sni sudah.. Die klu xpuas aty ngn org die ngn mak die g jupe b0m0h. S0 hti2 lah ye.. Cyap kasi adk I ilmu pengasih tu tk0t laki lari..haha lwak t0l..klu kaya sgt pasal pew xnk stay kt p0nd0k usang die 2? Knape t'hegeh2 nk stay umah fmily i?? Xmlu kew dh le I nyampah tiap kali nampk die ada kt umah i. Taw lah umah fmily I selesa smua ada.. Umah die srba kkurangan.. Pas2 nk bajet diri 2 bg0s la k0n0n.. Dh mju k0n0n ntah ape yg die rse diri die mju I pn xtaw.. Xpyah la tumpang snang atas usaha org!
Zulhelmy Khalid September 30 at 8:51pm Report
Haha..u tgk lah style die 2 mcm bdut k0t xkn u nk tru k0t. Bju pn wrna wrni b'lapis2 mcm dduk kt l0nd0n plak..haha yess die ngn mak die slalu g jupe b0m0h.. Dlu die sndri pnah cte pd nurul yg die ngn mak die slalu g jupe b0m0h nk buang bnda xel0k.. Yg I plik apsal byk sgt org skt aty kt die ngn mak die.. Org xkn wat mcm 2 tnpa sbb kn s0 ble pk blk mmg pdan lah pn sbb mlut lah org rmai xpuas aty ngn die n mak die.. Die kasi ady Ilmu pengasih. Mse I kt kg nenek I ada jupe ustaz utk scan ada ape2 bnda x el0k tak dkt dlm bdan I dgn ady. Ble check Name I 0 xdew pape tp ady dlm bdn die ada kne ilmu pngasih sape lg yg kasi klu bkn bini die kn. Dlu kami adk bradk ckup rapat xpnah renggang tp sjak kdatangan pp bsar 2 dlm fmily I sume nye retak pcah blah. I dgn ady pn dh xpnah tgur sapa lg! Truk xtruk lah ilmu pp bsar 2.
 
nielah perangai budak korg banga2 sgt2 tue!!!!
suck gile perangai!
manusia mcm nie manusia 
mcm nie pun ade juga...
mcm2 hal2.
bye ~.~ 

1 comment:

Anonymous said...

More Features To Be Added Later Today. [url=http://artificialintelligenceseo.info/2012/02/celebrity-stolen-clips/]artificialintelligenceseo.info/2012/02[/url]

terlebih top :P