cinta cintun hara :)

Monday, 24 January 2011

alahai......

DEAR blog......

lama xupdate blog hem...nielah die manusia lupa daratan!(hara ckp kat diri sendiri yer jgn terase)
haish hara2 bile de mlsh bru nak luah perasaan kat blog klu ok
nak taip 'hai' pun pyh~~~mmg dasar lupa diri!
hara xde duit hara xde crdt nak reply msg sape2
sape yg msg hara hari nie maaf mmg xde crdt nak reply
wang saku mmg xde sekadar duit syiling jer ade rm70 
xkn nak guna beli topup  serius syg...
today mcm down jer sedih jer bile kenangkan diri sendiri...
hara bukan nak ungkit serius xde niat cuma terpikir...
agak2 klu hara susuh depa nak tolong hara x?
ade xniat nak tolong??? 
mcm mne hara tlg diorg agk2 depa nak tolong x?
xde jwpn lagi sbb alhamdulillah hara blm tahp 
ade mslh....
hara nak bgitaw gaji hara xdpt lagi mcm mne nak bankinkan 
duit sumpah klu hra dpt gaji
dh lame hara bankinkan duit kat korg......bukan
hara xnk bankinkan tapi tolonglah sabar.....
minta tolong sikit.....
kdg hara sedih jer duit hara xpenh ade untuk diri sendiri..
tapi hbs kat org lain.......klu xtolong korg sape nak tolongkan....
xpe korban sikit untuk korg.......
tolonglah fahami hara,bila hara ckp hara xdpt gaji lagi silah tggu....
bukan hara xnak pinjam duit kat mak tapi hara dah pinjam byk dah
itu pun belum byr lagi xkn nak pinjam..
ckp mmg seng "pinjamlah kat mak" sbgi anak..
hara malu patutnye hara yg bgi duit kat mak bukan mak bgi duit kat 
hara.....tapi sape fahm...korg mesti xfahm...
sepatutnye bulan lepas hara bgi mak rm100 tapi terpaksa bgi rm50
sumpah hara rase sedih jer.......iye bgi mak mestilah ok ..
tapi enthlah hara serba slh.....
ida dan kak niza saba yer hara akn bank in ok....
jgn push2 hara...hara serabut.....
lainlah klu dulu hara kerja tapi skrg hara duk rumh jer....
tanam anggur bukan dpt hasil
korg kena sabarlah....
hara akn tolong but tolong sabar...
fahamilah adek anda sorg nie xminta byk pun..
sabar.....tolong byk2 sabar.....



 

5 comments:

A.S.T.I.N.A said...

issshh adik comey nehh suka sgt sumpah2.. jangan dear..

tapi sabarlah k.. hidup penuh dugaan.. kita pasti rasa nikmatnya bila kita senang nanti...

A.S.T.I.N.A said...

herherher kak tau adik bukan cursing...

ini tandanya satu perasaan yang teramat..

"sumpah.. adik sangat comell.."


sayang ketatttsss juga sama adikkk...

nuhara said...

:) terima kasih akk cantik

Muhd Fadil said...

hidup bile susah lagi better dr kaya.susah buat kite selalu ingat pada Allah..Saya tak miskin,dan tak juga kaya..Tapi selalu sngt bersyukur dgn rezeki Allah.Adek Hara banyak² sabar,org sabar nyk ganjarannye kemudian hari.

Amni said...

takpe.. 50 pun kira okey tu kalau boleh bagi.. jangan tak bagi langsung.. sebab sikit pun kalau ikhlas.. berkat tu sayang...

terlebih top :P