cinta cintun hara :)

Saturday, 8 January 2011

kenapa ye?

perasan x?perasan x?hari nie hara
xbape nak update blog..kenapa ye?kenape ye?
xde pape pun hara xde benda nak cerita ape yg jadi hem...
hari nie mood hara pun xbape nak ok xthu nape
nak marh jer >.<  sape lah mlg hari nie kena mrh gan hara...
hara mmg xsuka mood mcm nie buat hara naik tension..
serabut dan pikir benda2 yg lepas...
xsuka!!!!
bilalah hara nak dpt tawaran belajar nie hara dah aply dah
tapi xdpt jwpn lagi cptlah cptlah hara dah bosan dah nie!
duk kat rumah dok perap pala hotak!!!
hayo.....ya ALLAH pemudahkanlah jln hambamu nie.
hara dah xnk banzirkan masa hara
dlm kepla hara nak belajar jer....
nak cepat habs study....
bgi mak seng hati huhuhuhuhuhuhu.....
abg hara pun dah mula bisaing dah eeeegggg...
iye2 hara belajr abg tggu jwpn jer nie 
abg sabr ok...
klu boleh hara nak study kat kwsan k.l 
or cyeberjaya jer nak mau luar kwsn xlart nak jauh2
yg penting hara xmau jauh dari mak ara..
nnt hara rindu!
:p ngadakan?hahahha
ape hara kisah mak hara sukatilahkan kikikiki :)
oklah2 nnt mlm insyaalh hara update lagi ok 
hara nk solat asar nie xsolat lagi 
ape nak jadi hara nie suka sgt lewatkan solat! 
tuelah syaitan asyik begayut jer kat bdn hara!
dah2 hara out dulu :)
papai~~~

5 comments:

KyêrulL said...

semoga dapat sambung stdy yea ^.~ GooDLucK


ps: maaf teguran ini, background post dan tulisan xberapa nak nmpk, sakit mata kena highlight semua dulu baru boleh bace.. maaf lagi sekali..

daylachan said...

byk2 doa=)

nuhara said...

kyerul:thks bgitaw sbb tue juga hara tukar tadi hara bca pun sakit mata :P

dayla:yup2 thks dear....

KyêrulL said...

no problemo ^.~
skang dah cantik tertarik heE :D

nuhara said...

kyerul:tetarik ke ok2 thks jgn tetarik kat tuan nye sudah heehhehe just joke k :P

terlebih top :P