cinta cintun hara :)

Monday, 11 April 2011

janji si DIE

janji lelaki~
ade ape dengan janji lelaki ?Benar ke?Seperti panguk rindu kan bulan(betul ke  ayat nie?)~
Hish bodoh hara nie….Sangat2lah bodoh~Org dah xnak buat apelah nak tggu lagikan..
Abaikan jelah doakan yg terbaik untuk se DIE tu Xpyh nak pedulikan dirinye lagi…
Org dah xsudikan buat ape nak bgi peluag lagi?Seperti ADAM kate seorg pergi dari hidup u
Suatu hari nnt 10 dtg kat u…Msa tue org pun xkn padang u sebelh mata~
Eeegggg…..btl ke?J lantaklah awak yer mls dah nak piker pasal awak
Janji awak pun mungkin sy lupakn jer yer Semoga berbhgia yer encik AWAK.
Promise 100% xkcu awak lagi Byee2 ENCIK AWAK :0





Ohhhh tahniah pada kwn fb dan blog sy Cik zatty nasir opp dah xleh paggil cik dah
PUAN ZATTY tahniah kerana sudah mendirikan rumahTangga dengan psgan beliau
Huhuhu mmg hara cadang nak pergi majlis kawin beliau
Tahu x tahu xhara???!!! boleh lupa tarikh pekahwinan beliau mmg lupa tahap melampau!
Hara mati2 ingat 16/4 punyalah baik daya ingatn hara…
Adeh pdhal 9/4 adoi~~~Mmg melepas nak mkn nasi minyak~~~Xpelah xde rezeki insyaalah hara kirimkan hadiah jerUntuk beliau JApe2 pun terima kasih sbb hantar kd kawin kat hara Sgt2 hargai
Tgk org kawin2 nie teringin plak har nak kahwin muhahahahha~~~ceh jgn
Nak mimpilah nuhara PAKWE pun xde ade hati nak kahwin ceh!!!!!J ingat 
nak letak pic kahwin beliau tapi
beliau masih xupdate blog huhuhu
hara xsabr nak tgk pic kawin puan zaty :)

2 comments:

BiAwAk_iPtA said...

urm...who yang menipu hara tue????

nuhara said...

orglah en.biawak :)

terlebih top :P