cinta cintun hara :)

Friday, 17 June 2011

mesti dah smpi...

asalamualaikum semua....
lmbt sikit hara update blog hari nie tgh pera idea nak taip ttg ape..
semlm abg hara bertolak dari sini ke australia mesti abg hara dah
smpi sana best nye pi honeymoon kat sane sungguh jeles...
hara nak tuntut beruang kola kena beli kena beli :)
sbb hara dah jaga ank die!!!
so kena bgi upah untuk hara.....:)
thks pada kwn2 blog hara yg memberi komen kat hara
hara hargai sgt2 sbb care kat hara.....
alhamdulillah hara tenang sikit dah xmcm semlm dah
mungkin xbyk perubhan tapi hara bersyukur hara makin ok..
dah mampu nk telan mknan dah mampu nak tido :)
enthlah hara pun xtaw mcm mne hara boleh ok tapi mungkin ade secebis
kekutan yg tinggal pada diri hara untuk meneruskan
perjlnan hara yg jauh tue...ape yg jadi mungkin
ade hikmah hara redha jer sekrg nie...
hara pasrah je ape nak jadi....hara mls nak pikir..
sbb hara sendiri dah xlarat nak pikir....
what i want is peace tue jelah hara nak
kdg smpi satu tahap hara nak terus deaktifkan facebook hara
nak patah2kan simcard hara biar semua xdpt cari hara...
tapi mcm keje bodoh jerkan....
so harap cuma harapkan hara mampu senyum seperti hara yg dulu
ikhlas memberi senyuman bukan mcm skrg hanye sekadar
periasan tanpa ade rase manisnye :)
senag kate klu ade jodoh adelah klu xde berserah jer :)
biarlah ALLAH yg lakar jln cerita sekrg...
hara follow jelah :)
ape yg jadi next tunggu dan lihat jelah.....

4 comments:

daylachan said...

kenape hara?

nuhara said...

:) biasalah

emieysandra said...

moge abg hara slmt smpai^^

nuhara said...

amin !!! :)

terlebih top :P