cinta cintun hara :)

Tuesday, 18 October 2011

SEGMEN jo kenal

salam...salam satu malysia...
harap semua dalam keadaan sihat wafiat yer... :)
ok hara join segmen lagi nak join? KAT SINI

ok cerita sikit pasal hara yer...
nama hara nurul hafizah ramli tapi rmi yg pggil
NUHARA kenapa nuhara pandai2 cari yer hehehehe....
umur dah 21 tua sudah heheheh....masih SINGLE perlu ek bgitaw?
hahahahha saje jer...mne taw ade jodoh dengan slh seorg blog2 disini asyik
cinta muka buku jer gena mengena?hahahaha gurau jer...
masih menuntut lagi :) kat mne?pandai2 lah cari...
ok2 hara nie jenis happy jer kdg2 ade mslah pun gelak xigt dunia..
so sgt2 friendly tapi sape xkenal hara akn kate hara nie jenis sombong tapi xpun..
yelah xkenal lagikan xkan nak jadi diri harakan..
mmg xlah...nampak no nak kena penampo...:)
ahh merapu dah...dah2 klu korg nak join mehlah yer ramai2 syok taw..
nnt dpt kawan baru lagi....

26 comments:

Inani said...

ala..nak tau jugak study kat mana n kos ape..^^..kiranya akak la ni??hehehe..sy student UIA kos engine..asasi jer baru..

nuhara said...

akk study kat kptm jer syg

c genk bah ne said...

Terima kasih sebab join segmen genk^^
hehee


JOM TERJAH PESERTA LAIN

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama ^^
salam kenal +_+

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

shiema sufian said...

shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

Juey Ha said...

dari segmen yg sama..jueyhame dtg singgah dan follow :) jemput la ke blog saye :)

mimie.. said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yang sama...
follow ur cute blog~

(^__^*)

j-yung said...

hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

salwaismail said...

Hi. saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya jugak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

http://salwaismail.blogspot.com

Kasih Kita said...

Hai :) Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Dah follow blog u. nanti follow blog saya, k. tq

EyRa OmaR said...

hai....salam perkenalan.dr segmen yg sama.dh follow ... :D

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Areliff said...

datang dari segmen yang sama :)..

rerajin melawat la kat sini ye
http://www.areliff.com

:))

~ieda~ said...

aii...dr segmen yg sm jg
singgah blog awak n done follow ur blog...follow me back ya..
keep in touch...salam pkenalan ^_^

NasZ said...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

wanie wonek said...

hye singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com

"sis gadis berkata-kata" said...

singgah dari segmen yang same,,jom jenjalan dekat blog sis gadis :) done follow u,,

khairul@kechik said...

salam kenal. dari segmen yg sama singgah sini..

KiMiE said...

uhuk uhuk !! tumpang lalu ~ hehe!

lady butterfly said...

salam kenal..dtg dr segmen yg sama...done folo u..

id follower: mama shima

http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

Cda CdOot said...

singgah !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

aiN @ Si BuLaT said...

ain dah follow.. follow ain juga ye.. dari segment sama..

Haniada said...

dtg dari segmen yg same..
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

~ ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

Fahuna said...

Dari segmen sama,
Salam ukhuwah :D

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

terlebih top :P