cinta cintun hara :)

Saturday, 22 October 2011

" Segmen : Jom kenal kenal ! "


salam semua...slam satu malysia dah 2 harikan hara xupdate blog..
xbz pun tapi xde idea nak taip ...ok disbbkan
hara xde idea hara join segmen jelah hehehehe :)
hara join segmen adek comel KLIK SINI klo korg nak join :)

p/s:mungkin minggu depan hara dah jarang update sbb hara nak study untuk final so doakan hara k :)

11 comments:

ceritera ouhhmiera said...

Thanks dear sebab join :)
Good luck for final :D

Diyana Ali said...

hai kenal disini lagi, hehe :) jom dtg blog sy :)

Pondok Usang said...

sgt comel itu adek..

ercy said...

salam dri segmen ni juga.. sudi lepak n support blog ercy ya..

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

aTisH hasHim said...

salam perkenalan....

datang dr segment yang sama ,

singgah n follow (:

iMBobo said...

singgah sini, salam kenal dr iMBobo :) gudluck !

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama....maaf lewat terjah sebab banyak kerja perlu dibuat...salam perkenalan daripada kancil...kalau sudi...datanglah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg sini dr segmen yg sme. salam kenal ea..jmpt ke blog taw

:http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

PUTRY said...

dari segmen yg same . :)
slamat b'kenalan yeaa .
singgah laa blog .
kisahadexputry.blogspot.com

fadh leyanie said...

sy pn kadang2 idea hilang nak taip.apa-apa pun,,all the best for ur final,:P

terlebih top :P