cinta cintun hara :)

Tuesday, 18 October 2011

Segmen : Saya , blog dan pembaca

salam semua...salam satu malaysia......
hara baru jer balik dari kelas nie balik2 turus open laptop..
nak tgk blog syg hara nie rindu plak kat....
pastu nmpk palk updatekan ABG BEN pasal segmen saya,blog dan pembaca....
lame hara xjoin segmen abg ben nie yelah abg ben sekrg dah jarang buat segmen
ye dak abg ben....ok balik ke tajuk asal hara ko jgn nak merapu bgi
pembaca xde masa nak baca bebelan ko nie...hehehehhe :)
ok nie header hara so mewakili blog hara :)

ok ape yg hara faham ttg "saya, blog dan pembaca" ok mula sekali semestinye dgn SAYA kan
ok pada hara saya menwakili diri hara sendirilahkan xkan org lain plak,tipu betul kalu org lain
dah kate SAYAkan hehehehe (jawap soalan mcm nak minta penampa jer huhuhu) ok BLOG plak pada hara blog adelah dairy kecil dlm hidup hara, sbb hara mcm ketagih giler bila xtulis satu  entry untuk blog hara, hara tak nafikan juga kdg kala hara biarlahkan blog hara bersawang TAPI hah ade tapi disini jikalau hara xupdate xbermaksud hara xbuka yer hara akn bukak blog hara juga walaupun 1 minit hara xtahu nape..sejak hara bukak blog hara rase hara senang nak meluahkan sesuatu hara xperlukan kwn nak meluahkan something tue..
cukup bagi hara bila hara open blog then write ape hara rase done! ok PEMBACA hah nie lagi satu :) hara bersyukur sgt bila ade juga org nak baca blog hara nie xkisahlah nak komen ke nak ape ke...tapi ade gak yg bcakan hara xnafikan Ade juga yg sakit hati dengan gaya penulis hara kutuk2 hara tapi bgi hara lantak kau hara xkcu hidup kau,so xperlu nak sibuk2 kan diri ko nak jga tepi kain hara oppp emo sikit hahaha...
yg penting hara hargai pembaca2 hara  :)



27 comments:

noraauliyya said...

aiiii Auliyya datang singgah dari segmen yg sama ..

nuhara said...

thks :)

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

ザイダツアズニ said...

datang melawat dari segmen yang sama...

Mr.Baiz said...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput memeriahkan lagi 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mr.Baiz said...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput memeriahkan lagi 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Mr.Baiz said...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput memeriahkan lagi 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama ^^

kayrul-shah said...

lamanya tak join segmen ben nie...

Miss Eyda said...

singgah sini dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

boleh tau, lagu apa kat blog ni ek. bessst.

Ms Ef Abas said...

ini mcm bakal pengganti Yuna jer ni...

singgah blog akak yang kertu ni nanti, ye.

Cik Kamoo said...

dari segmen Ben...hye

Dari sudut Hati kecilku said...

as salam

datang dr segmen yg sama.
btw awak sungguh comel.tang mata tu dik..

salam
miza ;)
jb

Rahmah Ram Ram said...

singgah dari segmen yagn sama..salam kenal.. :)

wanie wonek said...

follow & singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

HafizRahim said...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

Eza Boom Boom :) said...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

fiqah said...

ziarah ke sini:0

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Salam Singgah.
Daripada segmen Ben, kasik up trafik blog ni ...weeee ... mekasih.

Ikhlas dari:
Sebuah BLOG Penceritaan Suku Abad

+teruskan minat dengan berblog ... walau apa yang dikata, satu hari nanti blog aka ada ramai pembaca...

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)

BiQa HatmiN said...

hye...jom join segmen nak cari wtak komik baru

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dari segmen yang sama...salam perkenalan.. :)

Kasih Kita said...

Dari segmen yang sama. Dah follow sini singgahla blog sy pula :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/

nuhara said...

:)

terlebih top :P