cinta cintun hara :)

Sunday, 16 October 2011

takut :'(

salam semua.......
hara takut nie takut nak FINAL EXAM ya allah..
hanye tuhan jer tahu perasaan hara :'9 betul takut gile..
lagi dua minggu lagi hara dah starts final exam
pengalaman lame byk menjadi tauladan untuk hara..
study bersungguh2 jgn nak main2 lagi......klu boleh
poniter pun hara nak tinggi nie semua harapan family hara..
xnak kecewakan diorg lagi......klu ingat kenangan lame2 meyesal pun dah tak guna
so jgn nak hampakan diorg lagi dengan perangai2 yg xmatang..
skrg nie kejayaan sgt diperlukan dalm hidup bukan nak cakap ape
tapi itu matlamat skrg nie diploma pun org dah xpandang niekan plak klu takat
spm....so korg2 semua study sungguh k...insyaallah hara pun study sungguh2
nak capai hajat yg hara nak :) masa skrg nie cepat jer berlalu...
tup2 dah nak final hara rase mcm semlm jer hara masuk study...
tapi masa betul2 buat kite xsedar die dah kedepan kan.. ape2 pun
hara kena bersedia dari skrg untuk final...
doakan kejayaan hara yer kwn2 :)
insyaallah hara akn buat yang terbaik untuk family dan untuk diri hara juga. :)

8 comments:

CikHoneyBee said...

goodluck dear.. do the best k.. stay focus :)

delarocha said...

good luck..semoga dipermudahkan

A.s.t.i.n.a said...

dun be afraid... tenang kan hati...

nuhara said...

thks semua...

kak astina rindu kamu :(

eyryn said...

gud luck dear !

nuhara said...

tq :)

Zie Fauzi said...

Zaman akak study dulu,2 minggu sebelum nak final..masing2 dlm umah sewa tu duk pulun study.. berjaga tgh malam,sediakan nescafe byk2... aduhh..teringat memori dulu...

apa2 pun good luck,dear.... xmau takut2..

nuhara said...

:) terima kasih akk

terlebih top :P