cinta cintun hara :)

Monday, 5 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

salam semua...jom join segmen abg ben :)

hara nak korg kritik blog hara....
rasa mc best jer kena kritik baru ada semangat
nak blog2 nie :)
hara tak ambik ati kritik je ape nak kritik :P

10 comments:

Cik Anis said...

nice blog :)
follow pun sudah.
jom komen cik anis pulak..
jangan lupa follow ya
;)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

header kalau lagi kreatif mesti menarik..banyaknyee gambar..comel..btw..keep on blogging yaa..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nuhara said...

:)

shar90 said...

woot... blog dah cantek n senang je load, model dlm blog ni pon cantek... hahaa

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nuhara said...

:)

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Cik Ayu said...

simple n menarik

banyaknye gambar.. org comell la katakan

jom kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

sudah follow.. blog ni ok.. cume abckground macam menyerlah sngt.. pndpt sy laa.. kritik blog su pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

terlebih top :P