cinta cintun hara :)

Thursday, 1 March 2012

salah siapa??

salam semua dan selamat malam...
hara baru lepas makan burger kenyang alhamdulillah..
okey masa hara dekat kedai burger tadi adalah sikit
kejadian yang bagi hara sangat-sangat selfish ye kawan-kawan..
ada sorang customer nie hara tak salahkan sape-sapelahkan
tapi kalau customer tu faham setuasi abg tu ungkin die boleh sabarkan
abang tu baru starts keje seminggu yang lepas masih lagi terkial-kial
so normalkan klu mcm tue sebab abang tue pun  masih baru.
dan masih slow action dan lambat kenal pasti order.
so customer tue marah abg tue hara mcm kesian gila kot
lagi pakcik tue marah lagi kalam kabut abg tue
so customer tu terus cancel order kesian kot abg tue dah siapkan then
org tue terus cancel so abg tue rugilahkan...
so kat sini bagi hara setiap apa yang kita lakukan kena bertimbang rasa xboleh nak
buat mcm tue pakcik tue kena tahu customer abg tue bukan die sorang.

9 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

orang tak menyabar =,='

nuhara said...

tuelah pasal geram taw akk tgk pakcik tue

CikAnyss' :O said...

susah kan kalau orang mcam tu ;(


new entry : http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/03/wearing-falsies-being-ulzzang.html

nuhara said...

yup2 mmg susah pun

AiSyA LiEzA said...

kena lah sabar yek.. ermm.. ^^

cinnamon.com said...

sabar separuh dr iman.

Cik Nur said...

ish..ade juga org yg pentingkan diri sendiri ni ye.. geram lak rasanya..

nuhara said...

taw xpe sgt pentingkan diri

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

terlebih top :P