cinta cintun hara :)

Tuesday, 6 March 2012

Segmen: 7 Perkara yang Saya Akan Buat Sebelum Mati


salam semua :) okey baru lepas study ni naik pusing kepala
dok baca 10 step writing an essay jenuh mencari kat internet barulah hara
jumpa dah lelah otak hara bukak blog tgk dok belik2 jumpa plak segmen nie
KLIK sini klo nak taw nak join pun apa salahnya mcm takutkan gmbr kat atas niekan :)

pekara petama hara nak buat mestilah nak hantar mak hara pergi haji 
dulu sebelum hara tutup mata :)

2. hara nak sambung belajar dekat DUBLIN insyaallah
hara akan cuba capai cita-cita hara yang satu ni 

3.hara nak study sampai PHD nak sambung master dekat
DUBLIN semestinyalahkan :)

4. hara nak beli rumah sendiri dan kereta sendiri

5.Hara nak bukak cafe untuk keluarga :) owner mestilah harakan

6. hara nak kerjakan umrah dan haji dengan mak hara :)

7. hara nak semua family hara rasa duit hara bila hara dah banyak duit :)



kalau perasan hara ada update blog tentang dublin. kenapa dublin 
bukan london or wharever apa yang boleh hara bagitau
i love so much dublin hara suka suasana kat sana 
dan hara akan pastikan hara akan jejak kaki hara 
kat sana insyallah :)

4 comments:

MeeRole said...

terime kasih sbb sudi luangkan mase join segmen yang x sberape ni..smoge 7 impian kat atas tu dimakbulkan .amin

nuhara said...

same2

Anonymous said...

semoga impian nk ke dublin 2 tercapai amin....

nuhara said...

amin :)

terlebih top :P