cinta cintun hara :)

Saturday, 3 March 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

salam semua hara join segmen lagi... :)
saje nak tak tambah follower hahahhahaha
nak join jom KLIK SINI

okey hara tak tahu nak cerita apa just nak cakap
hara nak cari kawan-kawan baru jer..... :)
simple sgtkan tapi biarlah :P

14 comments:

YaYaNsMuM said...

huhu...akak jugak baru dlm dunia segmen2 bagai ni...tak reti nokkk..ekeke

shiema sufian said...

nak join lah (:

Leeza said...

Hai..Lezza singgah sini and follow skali. Thanks sebab sudi join and happy blogging =)

nuhara said...

meh jemput join :)

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

lady sempoy said...

hai hara,,sy da follow awk,,harap awk follow sy blik k??tq

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama , dah follow u --> http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

follow me back k

Azura @ cik buaya said...

follow sni dr segmen sama :)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yg sama :)
Dah follow, jemput singgah sini ya ;

lifeoftyra.blogspot.com

:)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang tunaikan tanggungjawab memfolo di list yang terakhir ini. maka selesailah sudah semua list yang dipamerkan . dah boleh pengsan dah lepaih ni... hohoho
..................................
salam ukhwah dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html
..................................

anem ahia said...

hai awak..kita datang melawat and follow awak dari segmen misslyzeer

happy blogging ye

http://sukedukeblog.blogspot.com

man luqman cool boy said...

http://www.manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jalan2 sini

P#eoniX said...

datang dari segmen yang same...slm kenal...

KhalinaBerry said...

Hai, saya dah follow blogs you.. datang lah ke blogs saya dan jangan lupa FOLLOw saya pula .. ! Harap tu sukalah baca yg saya coret kt blogs saya ye


http://www.fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

terlebih top :P