cinta cintun hara :)

Friday, 20 April 2012

bahagia

as'salam semua wah blog dah jadi lain dah...
macam tak faham je blog baru ni but okey lah nampak macam
simple dan senang nak handle kan.....
okey dah nak hapir 9 bulan kan lama sungguh masa berlalu.
awak pergi dari hidup saya.... tak apa saya okey :)
masih mampu tersenyum senang
mungkin lebih bahagia :)

nak tengok mmuka bahagia hara???
pic ni hara ambil pada tengah hari tadi :)


saya sengget :) 


nampak tak muka bahagia saya?


nak ngorat awak boleh ?

2 comments:

CikPuan Azizah said...

fuh..comey sungguh awek ni.. nak berkenalan boleh :P

nuhara said...

kak zizah lagi comel taw :)

terlebih top :P