cinta cintun hara :)

Thursday, 19 April 2012

makan burger kaw kaw

as'salam semua laenya hara tak update kan
bukan tak nak update tapi ada je yang menghalang niat
baik hara untuk menghapuskan sawan-sawan di blog hara nie.
tak apa kali ni entry hara panjang sikit nak cerita pasal burger kaw kaw
hah tau tak burger kawa- kaw yang masuk dalam jalan-jalan cari makan tu?
so hara dah try dah biasa-biasa je rasanya tak adalah sedap GILA kan belum gila lagikan.
nak jadikan cerita minggu lepas hara pergi ke wangsa maju nak pergi ke sana
tahu tak tahu tak hah ni cerita tak berapa nak sedap dibacalahkan
hara pergi sana pukul 7 p.m before tu hara pergi ke kolej untuk jawap exam dari kul 11
sampai pukul 5 petang okey lagikan :) lepas tu pukul 7 hara gerak pergi ke k.l
bayangkan dengan baju kurung dan TAK MANDI okey lepas tu
pulak hara kena beratur sampai 2 jam! hah lamakan padahal nak beli burger je pun!
okey sampai kat situ kul 8 p.m then terus beratur nak tahu kul berapa hara dapat burger tu?
pukul 11 p.m hambik kau~ anda mampu buat macam hara?? takkan takkan? hahahha
tapi serius benda ni betul tak tipu bayangkan berapa laa hara habiskan masa disitu
penat taw!  nak tengok rupa burgernya ???/

 tengok rampaikan beratur!

selama 1jam 20 minit baru sampai kat daging 
yang dia masak! huh penat lagi~ 


padatkan isi dia ~ 


air bandung hara ! mmanis sangat tak sedap~setelah order baru duduk dan tunggu 30 minit 
untuk burger sampai ke tangan hara ~ tunggu lagi! 


hah baru nak sampai dan makan!

so my komen not bad sekali dah cuba makan 
xmungkin hara makan lagi~~~ :)
sebab samapi sekarng hara terasa lagi
burgernyahuhuhu cukup sekali seumur hidup :)

opp lupa nak info harga normal price = RM 7.90
                   double price = RM 13.00

ok done tak barapa nak ingat tapi
semua harga makanan yang hara beli 
bukan hara bayar :) RM85.00 
hehehhehee :)

on de way balik umah lepas habis exam :)

5 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

perghh. untuk burger saje sampai rm85 ke kak ? errr. lame benauu nak tunggu burger tuu siap yee. jenuhh nak nunggu camtuu. sedap sampai menjilat jari tak kak ? hee. nnt mane tau boleh cube :D

nuhara said...

aah burger saje yunk mahalkan huhuhu
sggup beratur silalah pergi hahahahha

Cik Nur said...

mahal gilerrr...!

nuhara said...

tue lah pasal :)

mieraahajis said...

hai hara..
jum try LAVA GRILL BURGER, kat area UPM serdang. skang tgh buat promotion sampai hujung bulan ni. Berbaloi-baloi dengan harga yang hara banyak nanti. nak tau lbh lanjut, lawat page sis ye. sis ada promote. :)

jum hara...

terlebih top :P