cinta cintun hara :)

Thursday, 3 December 2015

preview movie point break

asslamualaikum.....morning guys...

semalam waktu balik dari office memang cadang nak pi alamanda nak cari novel

ramlee awang murshid yang terbaru kat mph... tapi sayang tak kuar lagi kecewa sikit

lambat betul keluarnya so jalan-jalan terfikir nak tengok movie apa terbaru

keluar untuk bulan december ni.. alahai sebenarnya nak tengok-tengok jer tak tersangaka plak terus beratur nak beli tiket...

hahahha.... tak apa kita tanya dulu cerita apa yang best so tanyalah kat adik jual tiket...

dia kata point break best juga.....

so ikut jelah cerita best juga so nurul bagi 4/5 bintang.... sebab actionkan so memang nurul suka...

pakwe dia handsome hahhaa.... sekali dengar suara dia macam paul walker plak...

cerita dia mengisahkan pasal FBI utar ....   perompak yang pelikkk kenapa pelik

sebab hasil rompakkan itu akan diberi pada orang miskin bagi utar kes ni sangat mencabar

minda dia......

nak tahu kisahnya sila tengokk....

:)

2 comments:

Ms Qiya Saad said...

mcm best jgk..tp malas nk p wayang tu..tnggu kua kt hbo jela nti..hehe

http://qiyasaad.blogspot.com

http://sayapgold.blogspot.com

https://m.facebook.com/QiyaBoutique/?ref=bookmarks

nuhara said...

boleh tahan sayang :)

terlebih top :P